Prima paginăActualitateNeamt

Jandarmii din Neamț, în doliu

Dimensiune text

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ a pierdut, pe neaşteptate, un militar, un luptător profesionist şi un adevărat camarad, pe plutonierul adjutant şef Constantin Toma.

În dimineaţa zilei de 25 octombrie, plutonierul adjutant şef Constantin Toma, subofiţer din cadrul Detaşamentului Mobil de Jandarmi Piatra Neamţ, s-a stins din viaţă la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ.

Sâmbătă, 24 octombrie, în jurul orei 23.30, subofiţerul Constantin Toma, aflându-se în timpul liber, la domiciliul său din Piatra Neamţ, a acuzat o stare de rău, fapt pentru care soţia militarului a solicitat o ambulanţă, fiind astfel transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Neamţ. Ulterior, starea de sănătate a subofiţerului s-a înrăutăţit, iar în jurul orei 3.00, acesta a decedat la Secţia de Terapie Intensivă, cu diagnosticul prezumtiv de „coagulare intravasculară diseminată”.

Corpul militarului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

Subofiţerul era în activitate din anul 2007 şi avea vârsta de 42 de ani. „Un profesionist, un om de o mare nobleţe sufletească, devotat profesiei de jandarm, dăruit pe deplin familiei şi idealurilor pe care le-a avut în viaţă, ne-a părăsit pentru totdeauna la numai 42 de ani, lăsând în urmă un gol imens, sentimente de tristeţe şi regrete eterne, o soţie şi o fetiţă de numai doi ani. Dumnezeu să te odihnească în pace, Tomiţă!”, a transmis compartimentul informare şi relaţii publice al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0