Jandarmeria Neamţ are în practică patru studenţi de la Academia de Poliţie

HomeSocial

Jandarmeria Neamţ are în practică patru studenţi de la Academia de Poliţie

 

 

Începând de luni, 12 februarie, timp de patru săptămâni, patru studenţi de la Academia de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti vor desfăşura stagiul de practică prevăzut de programa de învăţământ în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ.

Studentul fruntaş Andrei Ignea şi studentul Mihai Alexandru Bandor au fost repartizaţi la subunitatea din Tîrgu Neamţ, iar studenţii Andrei Monoranu şi Daniel Popescu vor desfăşura stadiul de practică la Roman, toţi cu aceeași uniformă și cu un obiectiv comun: punerea în practică a noţiunilor teoretice dobândite în academie.

„Studenţii jandarmi vor fi planificaţi în misiuni specifice unde vor fi însoţiţi şi îndrumaţi tot timpul de tutori-jandarmi cu experienţă în activitatea profesională care îi vor ajuta să-şi aprofundeze cunoştinţele teoretice prevăzute în actele normative cu incidenţă în domeniul ordinii publice şi al pazei şi protecţiei instituţionale. Colectivul Jandarmeriei Neamţ le urează mult succes studenţilor aflaţi în practică, viitori ofiţeri ai Jandarmeriei Române”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 1