Prima paginăReligie

ÎPS Ioachim sprijină copiii de la ASCHF Roman

Dimensiune text

ÎPS Ioachim, arhiepiscop al Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului, a făcut sâmbătă, 2 mai, o vizită copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi din cadrul filialei Roman a Asociaţiei de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic (ASCHF).

 

Însoţit de preot doctor Dragoş Alexandru Munteanu, protopop de Roman, preotul Dan Alexandru Antoce, parohul Bisericii „Precista Mare” şi de alţi preoţi din Protopopiatul Roman, ierarhul a săvârşit o slujbă de binecuvântare. La slujbă a participat Elena Damian, preşedinta ASCHF – filiala Roman, personal din cadrul asociaţiei, părinţi şi copii. „De la Paşti la Înălţare, când facem pedagogia Învierii, fiecare duminică are o semnificaţie aparte. O duminică este închinată acestor copii cu deficienţe fizice, care au nevoie de noi, de părinţi şi de tutori pentru a-i sprijini. Noi suntem alături de aceşti oameni, pentru a adăuga dragostea noastră la dragostea lui Dumnezeu. Am venit să le spunem că-i iubim şi că vrem să-i ajutăm material, pentru ca viaţa lor să fie întrucâtva mai confortabilă”, a declarat ÎPS Ioachim, arhiepiscop al Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului.

ASCHF – filila Roman s-a bucurat şi anul trecut de sprijinul preoţilor de la Biserica „Precista Mare”. Din fondurile parohiei, a fost salarizat un kinetoterapeut care lucrează cu copiii şi a fost sfinţit noul cabinet de kinetoterapie.

COMENTARII

WORDPRESS: 0