Prima paginăSocial

IPJ Neamț a început selecţia candidaţilor pentru admiterea la Academia de Poliţie

IPJ Neamț a început selecţia candidaţilor pentru admiterea la Academia de Poliţie

Dimensiune text

 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamț recrutează candidați pentru participarea la concursul de admitere la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, sesiunea august – septembrie 2020, învăţământ cu frecvenţă și învăţământ cu frecvenţă redusă, informează IPJ Neamț.

Cererile de înscriere se depun personal, la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, cu sediul în municipiul Piatra Neamț, strada Eroilor, nr. 16, zilnic, în perioada 17 – 27 iulie 2020, în intervalul orar 09.00 – 19.00, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Detalii cu privire la înscrierea candidaților și desfășurarea probelor de concurs, condițiile și criteriile specifice pentru recrutarea candidaților și documentele necesare pentru întocmirea dosarului de recrutare se pot obține de pe pagina de internet a inspectoratului, accesând următorul link:  https://nt.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-institu-ii-nv-m-nt . Relaţii suplimentare se pot obţine zilnic, în acelaşi interval orar, la telefon 0233.207.000.

„Le urăm succes tuturor candidaților care vor să urmeze o carieră în meseria de polițist și le adresăm rugămintea celor care se vor deplasa la sediul unității noastre să respecte regulile impuse pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2, atât în ceea ce privește distanțarea socială cât și cu privire la portul echipamentelor de protecție sanitară individuală”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0