HomeInedit

Ioana Mîrți, din Pildeşti, va concerta în Canada

În acest weekend, Ioana Mîrţi, micuţa vedetă de la emisiunea TV „Next Star”, va cânta alături de Lawrence Smith şi de alte vedete ale lumii la concertul „One Rock” de la Calgary, în Canada. Ioana a fost invitată la concert după ce organizatorii au văzut evoluţia ei la „Next Star”.

ioana 02„Datorită apariţiei mele la Next Star, am avut marea onoare de a fi invitată la marele concert One Rock din Calgary, Canada, unde voi concerta alături de Lawrence Smith şi de alte mari vedete ale lumii. Vă invit pe toţi cei care puteţi lua parte la acest concert. Vă îmbrăţişez pe toţi!”, a fost mesajul postat pe pagina sa de facebook de Ioana.

Ioana Mîrţi are 13 ani, este originară din Pildeşti, comuna Cordun, şi are un palmares artistic impresionant. Elevă a Şcolii Gimnaziale din Pildeşti, Ioana a fost prezentă, în 2013 şi 2015, la emisiunea TV „Next Star”, difuzată de Antena 1. A participat la numeroase concursuri şi festivaluri de muzică. În 2014, mica vedetă din Pildeşti a câştigat trofeul Bran Music Fest şi a câştigat ediţia a VI-a a Festivalului de Teatru, Muzică şi Dans pentru Copii, secţiunea muzică uşoară de la Bacău. Este o prezenţă constantă la Festivalul Naţional de Creaţie şi Interpretare „Mamaia Copiilor”, unde impresionează de fiecare dată publicul şi juraţii prin evoluţia ei. În acest an, a obţinut un premiu la Festivalul „Stars of Song” de la Câmpulung Muscel.

Ioana activează în cadrul Asociaţiei Culturale „DoMi Dance” din Roman. „Sunt fericită că, după «Next Star», am reuşit să se audă încă o dată numele satului meu Pildeşti şi pe alte scene”, spunea recent Ioana.

Comentarii

WORDPRESS: 0