Prima paginăSanatate

Investiții fără „preferințe” la spital

Dimensiune text

Conducerea Spitalului Municipal de Urgență Roman a ținut să infirme unele acuze care i s-au adus în ultima perioadă, referitoare la modul în care se fac investițiile la spital.

 

 

Potrivit medicului Mircea Coadă, managerul spitalului, în ultima perioadă au existat voci din cadrul instituției sanitare care au acuzat modul în care se fac investițiile la spital, în sensul că fondurile sînt cu „dedicație” pentru anumite secții.
Au existat unele persoane care au spus că investiții s-ar face numai în anumite secții, dar le putem contrazice cu argumente. Maternitatea Roman a trebuit reabilitată în regim de urgență, pentru că era imperios necesar să obțină gradul II, pentru ca spitalul să-și mențină gradul III. S-a mai spus că cele mai multe fonduri s-au cheltuit pentru reabilitarea secției Chirurgie. În orice spital, Chirurgia reprezintă inima instituției sanitare. Dacă ea nu merge bine, atunci nici celelalte secții nu o duc bine. Pe de altă parte, nu putem fi acuzați că investițiile au fost canalizate doar într-o anumită parte. În toate secțiile au fost reabilitate toaletele, secția de Pediatrie a intrat în reabilitare, la fel ca și spălătoria. Sînt nemulțumiri, dar este extrem de greu să faci, într-un timp scurt, lucrări care nu s-au făcut de ani de zile„, a precizat medicul Mircea Coadă, managerul spitalului.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0