Prima paginăEducatie

Învățămîntul din Neamț, apreciat de Ministerul Educației

Dimensiune text

Modul în care au fost organizate în anii trecuți examenele naționale, dar și modul în care s-au desfășurat activitățile din sistemul de învățămînt, care au fost, ca organizare, în sarcina Inspectoratului Școlar Județean Neamț, au determinat conducerea Ministerului Educației să trimită în Neamț, pentru monitorizarea examenelor naționale din lunile iunie – iulie, un singur expert din cadrul Corpului de control de pe lîngă cabinetul ministrului Educației.

 

Asta în condițiile în care, joi, conducerea ministerului Educației a hotărît ca desfășurarea examenelor să fie supravegheată și de 23 de inspectori, în unele județe. „Consider că această hotărîre este o apreciere a modului în care ne-am achitat de obligațiile ce ne revin, atît anul trecut, cît și în anii anteriori, în ceea ce privește organizarea examenelor și, în general, pentru tot ceea ce înseamnă educația din județul Neamț„, a spus fostul inspector școlar general Luminița Vîrlan.

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • pietrean 9 ani

    Asta credeti doamna varlan , ati fost foarte ,,CORECTA ,, in tot ce ati facut???????????????????????????????????/titularizari etc