Prima paginăSocial

Întrerupere a apei în întreg orașul luni, din cauza unei avarii

Întrerupere a apei în întreg orașul luni, din cauza unei avarii

Dimensiune text

Compania Județeană Apa Serva anunțat luni dimineață că, având în vedere identificarea unei avarii pe bulevardul Republicii din municipiul Roman, la rețeaua publică de distribuție a apei potabile, pentru remedierea acesteia este pusă în situația de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabila în municipiul Roman astăzi, 14 iunie, în intervalul orar 08.00-18.00, urmând a fi afectați utilizatorii din municipiul Roman.

„Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm ca echipele Apa Serv fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile. Pentru informații suplimentare, beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul Apa Serv care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu”, au transmis reprezentanții Apa Serv.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 3
 • Cristian 6 luni

  Ce masuri ati intreprins stimati domni pentru prevenirea acestor avarii? In contractul de furnizare a apei potabile de catre Apa-Serv. sunt prevazute masuri de prevenire al acestor avarii? In contract sunt trecute si sanctiunile ce se alica firmei Apa-Serv. in cazul in care apar astfel de avarii si e afectata sanatatea cetatenilor din municipiul Roman? Daca in acest contract de furnizare a apei potabile nu sunt mentionate aceste prevederi si altele care sa protejeze sanatatea publica a cetatenilor trebuie urgent renegociat contractul!!! Sper sa ia la cunostinta in legatura cu aceste prevederi esentiale si responsabilii din primarie care sunt girantii romascanilor in relatia cu Apa-SERV.

 • Moșu Lică 6 luni

  @ Apa-Serv ! Anunț Compania Județeană Apa Serva că am o ,,avarie” în cont (de bani – of course !) și pentru remedierea acestuia sunt pus în situația de a întrerupe temporar plata serviciului de alimentare cu apă zisă ,,potabila” în municipiul Roman – până la ,,remedierea” contului bancar..

  „Îmi cer scuze furnizorului, pe care îi asigur ca fac tot posibilul pentru remedierea ,,avariei” în… timp …

  • Cristian 6 luni

   Asa ar trebui procedat dar, noi nu avem contract direct cu Apa-Serv. Daca nu platim cantitatea de apa consumata, asociatia de locatari ne calculeaza penalizari si in situatia in care continuam sa nu platim, exista riscul sa ne fie oprita alimentarea cu apa! Rugam reprezentantii autoritatilor locale sa faca public contractul incheiat cu Apa-Serv. pentru a-i ajuta sa renegocieze acest contract in beneficiul ambelor parti (Apa-Serv si consumatorii din municipiul Roman). Daca acest contract nu va fi facut public inseamna ca au fost si/sau exista interese obscure.