Prima paginăSocialSanatate

Intoxicat cu o substanţă gazoasă necunoscută

Dimensiune text

Un bărbat în vârstă de 45 de ani s-a intoxicat cu o substanţă gazoasă necunoscută. Se bănuieşte că ar fi vorba despre un accident de muncă.

În data de 29 octombrie, serviciul 112 a fost anunţat că un bărbat în vârstă de 45 de ani, care săpa o groapă într-o curte din localitatea Traian, s-a intoxicat cu o substanţă gazoasă necunoscută. La ora 14.58, la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Roman a fost adus un bărbat care a fost diagnosticat cu comă grad I/II, intoxicaţie involuntară cu substanţă necunoscută şi crize convulsive.

Declaraţiile aparţinătorilor erau contradictorii. Iniţial, au declarat că victima nu a căzut în groapă, dar medicii de la ambulanţă au descoperit că avea şi o fractură de gambă. Apoi, când au ajuns la spital, au declarat că, de fapt, el a căzut în groapa respectivă şi asa s-a intoxicat, întrucât pe acolo treceau nişte conducte în care se aflau dejecţii animale.

„Aparţinătorii au declarat că persoana în cauză săpa o groapă într-o curte şi că s-a intoxicat cu o substanţă gazoasă necunoscută. Se bănuieşte, însă, că ar fi vorba de o problemă mult mai delicată, mai ales pentru că pacientul a fost preluat dintr-o maşină care venise în întâmpinarea ambulanţei. În realitate, nu se cunosc împrejurările exacte în care s-a produs incidentul. Există suspiciunea unui accident de muncă. Poliţia a fost deja înştiinţată despre acest eveniment şi urmează ca organele în drept să ancheteze acest caz”, a declarat Letiţia Damoc, managerul general al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Neamţ.

COMENTARII

WORDPRESS: 0