Prima paginăSocial

Intervenții pentru deszăpezire în Roman, după precipitațiile din ultimele 24 de ore

Intervenții pentru deszăpezire în Roman, după precipitațiile din ultimele 24 de ore

Dimensiune text

 

 

În urma precipitațiilor din ultimele 24 de ore, în dimineața zilei de marți, 18 decembrie, s-a intervenit pentru degajarea zăpezii de pe principalele artere din oraș. De la ora 10.00, operatorul de deszăpezire a primit ordin de a interveni cu toate cele 16 utilaje din dotare pe toate străzile din întreg orașul. După înlăturarea cantității de zăpadă, se va împrăștia material antiderapant, pentru a se preveni formarea poleiului, precizează reprezentanții municipalității.

„Reamintim faptul că agenții economici au obligația de a curăța căile de acces, la fel cum și asociațiile de proprietari trebuie să intervină pentru a facilita accesul persoanelor în și din blocuri. În ceea ce privește locurile de parcare de reședință, deszăpezirea lor revine în sarcina proprietarilor, cu mențiunea că zăpada trebuie aruncată pe marginea trotuarului sau pe spațiul verde, nicidecum pe carosabil.

Facem un apel la cetățeni ca, în cazul în care constată probleme deosebite provocate de ninsoare, să apeleze numărul gratuit 0233.984, pentru ca sesizarea să ajungă la echipele Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență, cele care monitorizează și verifică modul în care operatorul de deszăpezire își îndeplinește sarcinile”, au transmis reprezentanții Primăriei Roman.

Potrivit meteorologilor, până în jurul prânzului se vor semnala precipitații mai ales sub formă de ninsoare, cu strat de zăpadă nou depus, în toate județele. Temporar în estul, centrul și sud-estul țării, pe arii restrânse se vor crea condiții de polei sau ghețuș.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0