Prima paginăSocial

Instabilitatea atmosferică se menține până luni seară

Instabilitatea atmosferică se menține până luni seară

Dimensiune text

 

 

Administrația Națională de Meteorologie a emis duminică o informare vizând manifestări de instabilitate atmosferică pentru întreaga țară, valabilă pentru intervalul 3 iunie, ora 23 – 4 iunie, ora 21.

În intervalul menționat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în sudul și centrul țării, precum și în zonele de deal și de munte. Se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care vor lua și aspect de vijelie și căderi de grindină. În restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 15 – 20 l/mp și izolat 30 – 40 l/mp.

Până duminică seară, 3 iunie, la ora 23, pentru mai multe județe din vestul, centrul, nordul și estul țării, între care și județul Neamț, a fost emisă o atenționare meteo de tip cod galben, vizând instabilitate atmosferică accentuată și precipitații însemnate.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0