Inspectorul șef al ISU Neamț, decorat de președintele României

HomeSocial

Inspectorul șef al ISU Neamț, decorat de președintele României

Marți, 30 noiembrie, președintele României, Klaus Iohannis, a semnat o serie de decrete de decorare, cu prilejul Zilei Naționale a României. Între persoanele decorate cu această ocazie s-a aflat și colonelul Mihai Ciprian Mitrea, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava” al județului (ISU) Neamț, care a primit Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, în semn de apreciere pentru importanta contribuție și profesionalismul dovedite în asigurarea actului medical în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

„În data de 30 noiembrie, inspectorul șef al ISU Neamț, colonelul Mihai Ciprian Mitrea, a fost decorat de președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Palatul Cotroceni. Conform Decretului 1149 din 25 noiembrie 2021, publicat în Monitorul Oficial 1129/2021, cu prilejul Zilei Naționale a României, în semn de apreciere pentru importanta contribuție și profesionalismul dovedite în asigurarea actului medical în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, ofițerului i-a fost conferit Ordinul Meritul Sanitar în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari”, a precizat sublocotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

În vârstă de 45 de ani, colonelul Mihai Ciprian Mitrea ocupă oficial funcția de inspector șef al ISU Neamț de la începutul lunii august, în urma susținerii concursului pentru ocuparea acestei funcții. Colonelul Mitrea s-a aflat la conducerea ISU Neamț din vara anului trecut, ca prim adjunct la comanda inspectoratului și, apoi, ca inspector șef desemnat, după decesul fostului inspector șef al unității, generalul de brigadă Ioan Nițică.

 

Foto: ISU Neamț

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0