Prima paginăEducatie

Inspectorul de franceză Mirela Cristina Grigore a demisionat

Dimensiune text

Profesoara Mirela Cristina Grigore a renunţat la postul de inspector şcolar de franceză, „din motive personale”. Ea a făcut parte din comisia de bacalaureat, sesiunea din vară. Inspectorul general Viorel Stan a fost surprins de decizia profesoarei Cristina Grigore, mai ales că aceasta trecuse cu bine concursul pentru ocuparea posturilor de inspectori şcolari, care a avut loc în luna iunie. Până la numirea unui nou inspector şcolar de franceză, profesoara Cristina Grigore va rămâne în inspectorat, mai ales că urmează o nouă perioadă de concursuri pentru ocuparea unor posturi în învăţământ.

Profesoara Cristina Grigore este titulară la Colegiul Naţional „Petru Rareş” din Piatra Neamţ. Are 25 de ani vechime în învăţământ şi gradul didactic I. Este licenţiată în filologie (română – franceză) şi a absolvit un master în management educaţional.

ISJ Neamţ a luat act şi de o altă demisie. Este vorba despre profesorul Mihăiţă Albu, numit de două zile director la Liceul de Arte „Victor Brauner” din Piatra Neamţ. Numirile pentru un nou inspector şcolar de franceză, respectiv director la Liceul de Arte „Victor Brauner” din Piatra Neamţ, vor fi făcute în Consiliul de Administraţie al ISJ Neamţ.

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • cd 6 ani

    Felicitari!
    E clar ca nu a mai suportat coruptia din ISJ, mai ales a celui care se crede mare!