Prima paginăEducatie

Inspectoratul școlar se reorganizează

Dimensiune text

Aparatul Inspectoratului Școlar Județean Neamț va suferi schimbări, atât în ceea ce privește organizarea departamentelor, cât și în ceea ce privește oamenii care vor face parte din echipa inspectoratului școlar.

 

 

„Schimbările vor viza oamenii care nu se adaptează stilului meu de muncă. Îmi doresc la inspectoratul școlar o echipă eficientă. Din acest motiv, vor avea loc schimbăeri și în ceea ce privește departamentele inspectoratului școlar. Vom acorda o atenție sporită departamentului de management educațional, celui de marketing educațional și intenționăm, de asemenea, reorganizarea departamentului de proiecte europene”, a spus inspectorul școlar general Viorel Stan.

Modificările vor avea loc până la sfârșitul lunii aprilie. Inspectorul general nu a făcut publice și numele inspectorilor vizați de schimbări, urmând ca acestea să fie cunoscute atunci când viitoarea schemă a inspectoratului școlar va fi definitivată.

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]
[sam_ad id=”130″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 3
  • romjamaica 8 ani

    Poate il va scimba si pe cel de la romi ca a stat destul cu fundul pe scaun ca doar………..

  • Liviu 8 ani

    „Schimbările vor viza oamenii care nu se adaptează stilului meu de muncă”. A devenit institutia publica mosia lu’ ma-sa? Nu mai conteaza competenta, pregatirea profesionala ci pupin’basismul. Felicitari tovarase inspector general!

  • literat 8 ani

    Ce sa credem din ce a spus inspectorul?