Înscrieri pentru repartizarea apartamentelor ANL destinate angajaților din Sănătate

HomeSocial

Înscrieri pentru repartizarea apartamentelor ANL destinate angajaților din Sănătate

Primăria municipiului Roman a anunțat miercuri, 4 mai, că în acest an se va finaliza construirea de către ANL, în municipiul Roman, a unui bloc de locuințe destinate specialiștilor din Sănătate. Astfel, persoanele interesate, indiferent de vârstă, care își desfășoară activitatea în acest domeniu, în unități din municipiul Roman și care nu dețin în proprietate locuință pe raza municipiului, sunt invitate să depună la Biroul Unic din cadrul Primăriei Roman cerere pentru repartizarea unei locuințe, însoțită de documentele justificative, au precizat reprezentanții primăriei.

Lista documentelor necesare este disponibilă pe site-ul Primăriei Roman, la acest link, iar modelul cererii poate fi accesat tot pe site-ul primăriei, la acest link.

Noul bloc ANL este construit în cartierul din zona Vasile Lupu – Parc Zăvoi. Amplasamentul a fost predat de municipalitate către ANL la începutul anului 2019. Imobilul este construit în regim de parter plus trei etaje și are 20 de apartamente cu două camere, fiecare locuință fiind prevăzută și cu două balcoane. În afară de acest nou imobil, primăria a mai făcut demersuri către ANL pentru construcția în zona Vasile Lupu a altor trei blocuri – unul destinat angajaților din învățământ, alte două cu destinația de locuințe sociale -, dar și a unui cartier de case pentru tineri, în zona cartierului Nicolae Bălcescu.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • Trifan narcisa elena 6 luni ago

    As vrea sa mă înscriu pentru un apartament