Înscrieri pentru cei ce doresc să devină polițiști, până pe 5 decembrie

HomeSocial

Înscrieri pentru cei ce doresc să devină polițiști, până pe 5 decembrie

 

În prima săptămână de înscrieri, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au fost înregistrate 12 cereri din parte celor care își doresc o carieră în Poliția Română.

În perioada 13 – 21 ianuarie 2018, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca vor organiza concurs de admitere pentru o nouă promoție de elevi. Durata studiilor de această dată este de un an. Pentru o carieră în Poliție, cei interesați pot candida pe 1.300 de locuri (dintre care 16 locuri speciale pentru rromi și 10 pentru minorități) la școala din Câmpina și 300 de locuri (dintre care șase sunt locuri speciale pentru rromi și trei pentru minorități), la școala din Cluj-Napoca.

Până pe 5 decembrie, toți cei interesați se pot la sediul inspectoratelor de poliție județene sau la Poliția Capitalei, în funcție de reședința sau domiciliul fiecăruia. Puteți găsi toate condițiile pe care trebuie să le îndepliniți și actele care sunt necesare la înscriere aici: https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2018. Probele, tematica și bibliografia sunt afișate, atât pe site, cât și pe pagina de facebook a Poliției Române.

Persoanele interesate să participe la concursurile organizate în vederea admiterii în unităţile de învăţământ postliceal din cadrul MAI trebuie să se prezinte la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamț (strada Eroilor nr. 16, Piatra Neamț), pentru îndrumare şi înscriere în perioada 23 octombrie – 5 decembrie, de luni până vineri, între orele 10.00 – 14.00.

 

Comentarii

WORDPRESS: 1