Prima paginăRoman

Injurii și amenințări la Adăpostul de cîini

Dimensiune text

Parteneriatul dintre un ONG și municipalitate nu a fost respectat de primii. Relația a denaturat pînă la injurii și amenințări, fiind necesară intervenția poliției. Polițiștii și procurorii au fost alertați în mod inutil.

 

 

Reprezentanții Asociației Pro Viață, Mediu și Sport, acuzați de primarul Laurențiu Leoreanu că s-au folosit de un parteneriat cu administrația publică locală într-un alt scop decît cel inițial, care însemna implicarea, prin acțiuni de voluntariat, în acțiuni de protecție și gestionare a cîinilor fără stăpîn, au fost protagoniști într-un scandal care s-a petrecut la Adăpostul de cîini fără stăpîn de lîngă groapa de gunoi a Romanului.

Pe data de 1 martie a acestui an, Poliția municipiului Roman a fost sesizată de șeful Adăpostului de cîini fără stăpîn, care aparține societății Municipal Locato, că președintele și vicepreședintele asociației menționate i-au înjurat și i-au jignit pe angajații societății Consiliului Local Roman. Un echipaj s-a deplasat la fața locului, iar președintele Asociației Pro Viață, Mediu și Sport, Florin Drăgan, și vicepreședintele aceleiași asociații, Eugen Focșa, au fost amendați de polițiști.

Pe data de 29 martie, Florin Drăgan a depus plîngere la Poliție împotriva unui angajat al adăpostului de cîini fără stăpîn. Drăgan acuza faptul că ar fi fost amenințat de angajatul societății Municipal Locato. Polițiștii au început cercetările, au propus o soluție și au înaintat dosarul către Parchetul de pe lîngă Judecătoria Roman. Procurorii nu au mai avut foarte mult de muncă, întrucît Florin Drăgan și-a retras plîngerea, astfel că dosarul a fost închis.

Punctul de vedere al lui Florin Drăgan nu a putut fi consemnat pînă la încheierea ediției.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0