Prima paginăSocial

Încep pregătirile pentru bâlciul anual 2019

Încep pregătirile pentru bâlciul anual 2019

Dimensiune text

 

 

Autoritățile locale au demarat pregătirile pentru organizarea ediției din acest an a bâlciului anual, care se va desfășura în Bazarul din Roman în perioada 28 iulie – 6 august. Şi în acest an se propune organizarea bâlciului numai în interiorul bazarului, iar pe teren proprietate doar pe bază de aviz de amplasare. În Bazar, vor fi montate parcurile de distracţii, terasele de alimentaţie publică şi se vor comercializa mărfuri alimentare și nealimentare, haine din piele, blană, căciuli.

„Pe strada Renaşterii se vor desfăşura activităţi de alimentaţie publică și comercializare de mărfuri alimentare și nealimentare pe teren proprietate privată, dar numai cu Aviz de amplasare eliberat de Serviciul Autorizări, Comercial, Transport din cadrul Primăriei Roman, conform legislaţiei în vigoare. Pe strada Colectorului, vis-à-vis de parcare Bazar, se vor comercializa mărfuri nealimentare, mărunțișuri, fără acordul proprietarului. Programul de funcţionare al bâlciului va fi cuprins între orele 10.00 – 23.00, cu respectarea prevederilor art. 2, punctul 26 din Legea nr. 61/1991R”, se arată în proiectul de hotărâre ce trebuie aprobat de consilierii locali.

Citește și:   Licitație pentru închirierea de locuri de parcare în Roman, pe 30 septembrie

Precizăm că toate spațiile vor fi închiriate prin licitație publică de către Direcția Administrare Piețe, către agenți economici, conform Regulamentului aprobat prin H.C.L. nr. 21/2016, cu modificările ulterioare. Veniturile obținute din închirierile spațiilor scoase la licitație publică vor fi încasate de către Direcția Administrare Piețe, iar cheltuielile privind organizarea și desfășurarea în bune condiții a evenimentului vor fi deduse din sumele încasate. Pe durata bâlciului, ordinea publică și paza obiectivelor vor fi asigurate de către instituțiile abilitate ale statului, Poliția Locală și firma de pază cu care Direcția Administrare Piețe a încheiat contract de prestări servicii de pază.

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0