Încep lucrările la un bloc ANL destinat specialiștilor în sănătate

HomeSocial

Încep lucrările la un bloc ANL destinat specialiștilor în sănătate

 

 

Miercuri, 27 februarie, în prezența reprezentanților ANL, oficialii Primăriei municipiului Roman au predat amplasamentul pentru construirea unui nou bloc de locuințe, destinat specialiștilor din sănătate, ce se va ridica în cartierul Vasile Lupu.

La întâlnire a participat și directorul general adjunct al ANL, Ciprian George Stan, care a oferit asigurări că se vor aloca bani și pentru celelalte documentații realizate de către noi și care vizează construirea unui bloc destinat specialiștilor în educație, a două blocuri cu locuințe de serviciu și a încă două blocuri destinate tinerilor.

„Noul imobil, care va avea regim de parter plus trei etaje, va avea 20 de apartamente cu două camere, fiecare locuință fiind prevăzută și cu două balcoane. Pentru acest tip de bloc, proiectantul a stabilit ca acoperișul să fie de tip șarpantă, cu învelitoare, și nu de tip terasă. În termen de zece zile se va da ordinul de începere a lucrărilor și termenul de finalizare a construcției blocului este de 16 de luni. Împreună cu proiectul european câștigat anul trecut, de reabilitare a kartodromului și realizarea Parcului Zăvoi, vom transforma zona de pe malul Moldovei într-un nou cartier modern al orașului nostru”, a transmis primarul Lucian Micu.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0