Încep lucrările la strada Tinosului

HomeActualitate

Încep lucrările la strada Tinosului

 

În ciuda temerilor că licitația pentru modernizarea străzilor din cartierul Bălcescu ar putea fi contestată, administrația publică locală a semnat contractul de lucrări și s-a emis și ordinul de începere a acestora. Prima stradă care va intra în reabilitare va fi Tinosului, pe porțiunea dintre strada Bogdan Dragoș și Mărului.

Lucrările vor demara miercuri, 22 noiembrie, și se va începe cu amenajarea șanțurilor pentru preluarea apelor pluviale și a trotuarelor. Reprezentanții administrației locale spun că lucrările de modernizare a străzilor prinse în acest contract – și anume Mărului, Tinosului, Pescarilor și Ocniței – vor include nu doar asfaltarea carosabilului, ci și amenajarea rețelelor de utilități și a trotuarelor.

Lungimea totală a străzilor ce urmează a fi modernizate este de 3.000,84 metri. Lucrările vor fi executate de asocierea de firme, PHR Construct Solutions și Symmetrica, iar valoarea licitată este de 2.335.430 de lei, fără TVA, practic undeva cam la 66% din valoarea estimată a investiției.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0