Prima paginăSocialSanatate

Încep lucrările la secţia de Pediatrie

Dimensiune text

Luni, 14 iulie, au fost demarate lucrările de termoizolare a clădirii secţiei de Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgenţă Roman, care se vor face din cei 300.000 de lei primiţi de către unitatea sanitară romaşcană din partea Consiliului Judeţean Neamţ în 2013. Totodată, acum se vor finaliza şi lucrările de la acoperiş, începute anul trecut. „Astăzi începem lucrările de reabilitare la nivelul secţiei de Pediatrie. Trebuie făcute termoizolarea clădirii şi finalizarea părţii de la acoperiş care mai rămăsese. Banii pentru lucrări vin de la Consiliul Judeţean, căruia îi mulţumim pentru sprijinul acordat”, a declarat medicul Cătălina Pălăncianu, managerul general al Spitalului Roman.

Interesul pentru terminarea cât mai rapidă a acestor lucrări este mare, deoarece, în curând, după ce se va termina şi compartimentarea spaţiului de la etajul al doilea al clădirii, va fi mutată acolo secţia de Boli Infecţioase a spitalului, pentru a se putea face şi în acel spaţiu lucrări de igienizare.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • talpau olga 7 ani

    poate se rezolva ceva si cu cainii din curtea spitalului pentru ca te duci cu un copil bolnav acolo si te intampina de nu mai sti pe unde sa scapi