Încep asfaltările pe alte opt străzi din cartierul Bălcescu

HomeSocial

Încep asfaltările pe alte opt străzi din cartierul Bălcescu

 

După ce, luna trecută, au început lucrările de asfaltare a străzilor din cartierul Petru Rareș, de săptămâna aceasta încep lucrările de modernizare cu covor asfaltic și pe străzile din cartierul Bălcescu, informează reprezentanții Primăriei Roman. Este vorba de proiectul ce prevede asfaltarea a opt străzi, pe lângă celelalte modernizate în această vară. De joi, 10 octombrie, intră la amenajare în vederea asfaltării străzile Zambilelor, Cărămidăriei și Fundătura Cânepei.

„Pentru celelalte străzi din cartierul Nicolae Bălcescu așteptăm ultimele avize pentru realizarea canalizării pluviale, ulterior și aceste străzi urmând a fi asfaltate. De asemenea, suntem în ultima etapă de obținere a avizelor pentru extinderea rețelei de gaze naturale, pentru a definitiva întregul proiect de modernizare a acestui cartier.

În cartierul Bălcescu, anul acesta s-a finalizat asfaltarea pe străzile Mărului, Ocniței și Pescarilor. Încă mai așteptăm și răspuns de la factorii de decizie pentru proiectul depus în vederea accesării de fonduri europene, prin care propunem reabilitarea, modernizarea, extinderea şi dotarea Şcolii «Carol I» (fosta Școală nr. 6), construirea şi dotarea Sălii de Sport, reabilitarea şi dotarea Grădiniţei din cartierul Nicolae Bălcescu”, a precizat primarul Lucian Micu.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0