Prima paginăActualitate

Incendiu pe strada Bogdan Dragoș, lângă restaurantul Prestige

Incendiu pe strada Bogdan Dragoș, lângă restaurantul Prestige

Dimensiune text

 

Joi, 25 martie, în jurul orei 13:20, pompierii au fost alertați, prin apel la 112, să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință locuință din municipiul Roman, de pe strada Bogdan Dragoș, informează ISU Neamț.

Incendiul se manifesta la acoperișul unei clădiri P+1, cu posibilitatea propagării și la o altă clădire învecinată – restaurantului Prestige. La locul solicitării s-au deplasat pompieri din cadrul Detașamentului Roman, cu trei autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o ambulanță SMURD și pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Roman.

„Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite, reușind să salveze locuința și evitând propagarea la clădirea învecinată. A ars acoperișul clădirii (construit din astereală lemn și învelitoare tablă) pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați. Scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu. Proprietara clădirii,  în vârstă de 48 de ani, a suferit atac de panică. Aceasta a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD la locul evenimentului, după care a fost transportată la CPU Roman”, a precizat sublocotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

 

 

Foto: ISU Neamț

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0