Prima paginăActualitate

Incendiu la o gospodărie din comuna Bahna

Incendiu la o gospodărie din comuna Bahna

Dimensiune text

 

Pompierii romașcani au fost solicitați să intervină luni, 13 aprilie, în jurul orei 13, prin apel la 112, pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească în comuna Bahna, satul Băhnișoara, informează ISU Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat deplasat trei echipaje de pompieri de la Detașamentul Roman, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, un echipaj de pompieri voluntari de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Moldoveni, cu autospeciala din dotare, și pompieri voluntari de la SVSU Bahna.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei anexe gospodărești – garaj și depozit lemne. Incendiul a fost localizat și lichidat, în urma căruia au ars un tractor, aproximativ o tonă de lemne, doi metri cubi de cherestea și alte bunuri materiale aflate în interiorul anexei. Nu au fost înregistrate victime.

Conform ISU Neamț, cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scânteia mecanică – la un aparat de tăiat folosit necorespunzător.

 

Foto: ISU Neamț

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0