Incendiu la o gospodărie din Adjudeni

HomeActualitate

Incendiu la o gospodărie din Adjudeni

Vineri, 19 februarie, în jurul orei 8:48, pompierii din cadrul Detașamentului Roman au fost alertați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Adjudeni, comuna Tămășeni, informează ISU Neamț.

Incendiul se manifesta la acoperișul unei locuințe și în interiorul unei încăperi, cu posibilitatea propagării la două case aflate în imediata vecinătate.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii romașcani, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, și pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Tămășeni.

„Pompierii au evacuat din locuință o butelie care prezenta risc. Forțele de intervenție au localizat și stins incendiul în limitele găsite. Au ars aproximativ 120 de metri pătrați din acoperiș, aproximativ doi metri cubi de cherestea depozitată în pod și bunuri materiale din interiorul unei încăperi – obiecte de mobilier, obiecte de uz gospodăresc, aparate electrocasnice etc. Suprasolicitarea unei prize de alimentare cu energie electrică a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu. Au fost salvate cele două case aflate în imediata vecinătate și parțial construcția la care s-a produs evenimentul. Nu au fost victime”, a precizat sublocotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

 

 

Foto: ISU Neamț

 

Comentarii

WORDPRESS: 0