Prima paginăActualitate

Incendii la Roman cauzate de scurtcircuite

Incendii la Roman cauzate de scurtcircuite

Dimensiune text

 

Pompierii romașcani au intervenit, în ultimele zile, pentru stingerea a două incendii izbucnite la locuințe din municipiul Roman, în ambele cazuri incendiul fiind provocat de un scurtcircuit.

Marți, 8 august, la ora 19:39, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în municipiul Roman, pe strada Islazului. „Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat 11 pompieri militari cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman. În urma evenimentului au ars acoperișul casei din astereală lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de circa opt metri pătrați, și materialele combustibile depozitate în pod. Nepoata proprietarei, de 33 ani, a suferit un atac de panică, fiind monitorizată de echipajul SMURD prezent la locul intervenției. Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost un scurtcircuit electric la un conductor electric neizolat corespunzător”, informează ISU Neamț.

Miercuri, 9 august, la ora 13:48, pompierii au fost anunțați despre producerea unui incendiu la un tablou electric dintr-un apartament din municipiul Roman, pe strada Sucedava. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat opt pompieri militari cu o autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman. În urma evenimentului a ars tabloul electric. Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost, conform pompierilor, un scurtcircuit electric la un tablou electric cu defecțiuni.

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0