Prima paginăSocial

Încasările de la Târgul de Mărțișor merg către CSM Roman

Încasările de la Târgul de Mărțișor merg către CSM Roman

Dimensiune text

 

 

În perioada 23 februarie – 8 martie, autoritățile pregătesc Târgul de Mărțișor. Față de anii anteriori, administrația publică locală și-a propus să amenajeze spațiul pentru comercianți și să le ofere și condiții mai bune pentru a vinde simbolurile primăverii.

Dacă în anii anteriori, Târgul de Mărțișor se desfășura pe laterala Casei de Cultură, acum se va desfășura în Piața „Roman Vodă”. Un proiect ce vizează aceste modificări va intra în dezbaterea Consiliului Local în ședința de vineri, 16 februarie. Dacă propunerile se vor aproba, comercianții vor trebui să achite suma de 200 lei pentru a avea acces la căsuțele din lemn puse la dispoziție de Club Sportiv Municipal (CSM) Roman şi o taxă de participare de 500 lei pentru amplasare chioşc/tonetă ambulantă, sumele urmând a fi încasate de CSM Roman.

CSM Roman le va pune la dispoziție comercianților 19 căsuțe din lemn, pentru care va asigura alimentarea cu apă și energie electrică. „La acest eveniment vor participa producători și comercianţi din țară cărora li se vor pune la dispoziţie 19 căsuţe din lemn, având dimensiunile de 3 m lungime x 2 m lăţime (6 m 2 ), precum și comercianți cu chioșc/tonetă ambulantă, contra unor taxe de participare stabilite prin Hotărâre de Consiliul de Administrație al Club Sportiv Municipal Roman ce vor fi supuse spre aprobare Consiliului Local Roman, pentru evenimentul Târgul de Mărţişor din perioada 23.02.2018 – 08.03.2018. Sunt propuse spre promovare şi comercializare mărţişoare, produse handmade, produse ornamentale, produse floricole de sezon”, se arată în expunerea de motive înaintată consilierilor locali.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • ro 4 ani

    Lasati-i pe romascani sa vanda martisoare ca ei platesc aici taxe si impozite , nu dati painea lor altor ” mesteri ” de prin tara si asa romascanii se descurca greu . Propun consilierilor sa propuna ca doar romascanii sa vanda aici si daca ramane vreun loc atunci sa vanda si altii de prin alte targuri. Stima