Prima paginăSocialPe scurt

Încarcerat din cauza unei infracţiuni rutiere

Dimensiune text

În ziua de 5 noiembrie, în jurul orei 9.00, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Ion Creangă l-au identificat pe Mihai A., de 27 de ani, din comuna Ion Creangă, faţă de care Judecătoria Roman a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de doi ani şi două luni, pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul rutier. Bărbatul a fost escortat şi încarcerat în Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei privative de libertate.

A traversat în fugă

O copilă care a vrut să traverseze strada în fugă a scăpat doar cu răni uşoare după ce a fost accidentată de un autoturism. Evenimentul rutier a avut loc marţi, în jurul orei 13.53. Minora de 13 ani a vrut să traverseze strada Mihai Viteazu, dar a făcut acest lucru prin loc nepermis, în fugă, prin faţa unei maşini parcată regulamentar şi a fost acroşată cu oglinda retrovizoare din partea dreaptă a autovehiculului condus de Constantin B., de 40 de ani, din localitatea Gâdinţi. În cauză a fost întocmit dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă.

S-a servit fără să plătească

Un bărbat din Săbăoani a fost reţinut de poliţiştii din comună după ce, în noaptea de luni spre marţi, acesta s-a servit, dintr-un bar din sat, cu tot ce i-a poftit inima. Daniel M., în vârstă de 39 de ani, a intrat în local şi a luat de acolo băuturi alcoolice, ţigări şi suma de 472 de lei, prejudiciul total ridicându-se la 2.000 de lei. Lipsa bunurilor a fost sesizată de administratorul localului în cursul zilei de marţi, acesta fiind cel care a anunţat autorităţile. După ce l-au identificat pe suspect, poliţiştii l-au trimis, pentru 24 de ore, la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0