Prima paginăActualitate

Încă un aviotratament împotriva ţânţarilor

Încă un aviotratament împotriva ţânţarilor

Dimensiune text

 

aviotratament avion dezinsectieAdministraţia locală reia, săptămâna viitoare, procedura de dezinsecţie, cu ajutorul avioanelor, dar operaţiunea se va face într-o singură zi.

Astfel, pe 12 septembrie 2016 (în intervalul orar 6.00 – 9.00) se vor executa aviotratamente de dezinsecţie, pentru combaterea populaţiilor de insecte vectoare de maladii transmisibile şi generatoare de disconfort.

„În perioada menţionată, rugăm posesorii de familii de albine şi de animale sensibile să ia toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident, în caz contrar, Primăria Municipiului Roman şi SC Flaicor Serv SRL Bacău sunt absolvite de orice responsabilitate. Lucrările de dezinsecţie vor fi executate cu substanţe omologate de către Ministerul Sănătăţii, aflându-se înscrise în Registrul naţional al produselor biocide”, se arată în comunicatul Primăriei Roman. Tratamentele nu afectează sănătatea oamenilor sau a animalelor de casă. Autorităţile atrag atenţia asupra faptului că dezinsecţia se va face pe 12 septembrie doar dacă şi condiţiile meteo vor fi propice, altfel se va stabili o nouă dată.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0