HomeEconomie

Inaugurarea supermarketului Marcel s-a bucurat de succes

Zeci de romaşcani au fost prezenţi, sâmbătă dimineaţa, la deschiderea supermarketului Marcel, de la parterul clădirii Tera Center.

După şase luni de la cumpărarea clădirii Tera Center, omul de afaceri romaşcan Marcel Iacob, patron al grupului de firme Marcel, a hotărât înfiinţarea unui supermarket la parterul clădirii. Sâmbătă, 12 aprilie, la ora 9.00, a avut loc deschiderea oficială a acestui supermarket, iar zeci de romaşcani au fost prezenţi, încă de la primele ore ale dimineţii, pentru a se bucura de oferte special pregătite pentru acest eveniment. Panglica a fost tăiată de către patronul grupului de firme, Marcel Iacob, Eduard Iacob, fiul său cel mare, şi Dan Horia, directorul de vânzări. Prezent la eveniment a fost şi preşedintele Asociaţiei Caritas Roman, preotul Cristian Gălăţeanu.

marcel02O mare atracţie a constituit-o standul de degustări, acolo unde toţi cei curioşi au putut gusta din preparate din carne marca Marcel, precum şi din pârjoalele moldoveneşti, gătite special pentru această ocazie. „A durat atât de mult până la deschiderea supermarketului întrucât nu eram decişi asupra spaţiului, cum să îl delimităm, nu  eram hotărâți dacă să păstrăm arhitectura. Dar, odată ce detaliile au fost stabilite, ne-am apucat de treabă. Chiar dacă mai sunt mici retuşuri de făcut, am vrut să deschidem cât mai repede, înainte de Paşti, pentru a vedea care este reacţia romaşcanilor. Ne bucurăm că oamenii au fost receptivi şi că au venit la deschidere, dar, mai ales, că participă la degustări. Întrucât încă este post, am venit, în această zi, în întâmpinarea clienţilor noştri, şi cu oferte avantajoase la produse vegetale, din gama noastră «Gospodina»”, a precizat Mirela Iacob, PR al grupului de firme Marcel.

Deschiderea acestui supermarket a fost privită cu ochi buni de către romaşcani şi pentru că, astfel, zece persoane şi-au găsit un loc de muncă, iar dacă acestea nu vor putea face faţă volumului de lucru se vor face noi angajări.

Momentan, magazinul chinezesc, care se află la etajele doi şi trei ale clădirii, rămâne pe poziţii, întrucât proprietarul clădirii nu a decis cum să utilizeze întreg spaţiul.

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • nila 8 ani ago

    …s au facut 10 locuri de munca,dar cati au plecat acasa, din cei care lucrau la parter??!