În ce zone se vor crea noi parcări de reședință

HomeSocial

În ce zone se vor crea noi parcări de reședință

 

 

Pe lângă proiectul multianual, cu finanțare din bugetul local, de realizare de alei și noi parcări de reședință, administrația locală intenționează să investească alte aproape trei milioane de lei din împrumutul bancar pentru amenajarea de locuri de parcare în mai multe zone ale orașului.

Consilierii locali și-au dat acordul ca parte din banii din împrumutul bancar contractat de Primăria municipiului Roman, de circa 48,3 milioane de lei, să fie cheltuiți pentru amenajarea de noi parcări.

„Chiar dacă, în ultimii zece ani, suprafețele destinate parcărilor de reședință au crescut an de an, sunt încă numeroase zone în care deținătorii de autovehicule nu au la dispoziție zone amenajate pentru parcare. Intenționăm ca și din împrumutul ce urmează a fi contractat să fie inițiat un program de dezvoltare a parcărilor de reședință. Sunt vizate crearea de locuri de parcare de-a lungul bulevardului Republicii, pe zona străzilor Ion Creangă, Veronica Micle, Tineretului, Bradului, Dogrogeanu Gherea ( 2 amplasamente), Smirodava, Tudor Vladimirescu, Panaite Donici și Aprodu Arbore”, s-a arătat în proiectul e hotărâre aprobat de consilierii locali romașcani.

Valoarea devizului general din cadrul acestui proiect este de 2.994.907,64 lei.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0