Prima paginăSocial

Ilie Boloca, admis ca director al Clubului Copiilor

Ilie Boloca, admis ca director al Clubului Copiilor

Dimensiune text

 

boloca2008Profesorul Ilie Boloca a trecut toate testele de până acum pentru ocuparea funcției de director al Clubului Copiilor Roman. Ilie Boloca a obținut 46,875 puncte la proba scrisă și a fost admis și după evaluarea CV-ului și interviu.

Ilie Boloca este singurul care a concurat pentru funcția de director al Clubului Copiilor, fiind și primul candidat din Roman care a trecut prin emoțiile probei orale. Luni, 17 octombrie, acesta a mers în fața comisiei de la Inspectoratul Școlar, unde a prezentat CV-ul, scrisoarea de intenție și oferta managerială. Pentru CV, acesta a obținut 45 de puncte și pentru celelalte probe a mai obținut încă 48,50 de puncte, fiind considerat admis.

Marți, 18 octombrie, niciun cadru didactic din Roman nu a mai fost înscris la probele orale, însă miercuri, 19 octombrie, sunt programați: Benone Damian – pentru funcția de director al Centrului pentru Educație Incluzivă, Judith Găină – pentru postul de director adjunct al LPS, Ana Luca – pentru postul de director adjunct la LPS (pentru funcția de director plin al LPS nu s-a calificat nimeni), Ecaterina Popa – pentru funcția de director adjunct la Școala de Artă „Sergiu Celibidache” (pentru funcția de director, singurul candidat – actualul director – nu s-a prezentat la proba scrisă) și Claudiu Maxim – pentru funcția de director la Școala „Alexandru Ioan Cuza”.

Ilie Boloca ocupă și funcția de consilier local din partea PSD.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • L-am avut profesor pe Ilie Boca si nu era baiat care sa nu primeasca o „castana” de la dansul in cap adica un pumn pt a tine elevii in frau la ora da de sport.Mare profesor de sport

  • omul potrivit la locul potrivit ,intradevar lucrurile se misca la clubul copiilor in sensul bun ,datorita managmentului eficient ,sanatate si putere de munca ,,vechiului si noului”,director !!!!!!!