HomeRoman

Iepuraș de Paști, de la PDL Roman

Membrii Partidului Democrat Liberal (PDL) din Roman au împărțit, joi, 50 de daruri unor familii nevoiașe, care nu-și permit o masă îmbelșugată de Paște, așa cum cere tradiția.

 

 

Pachetele împărțite de membrii PDL au constat în alimente de primă necesitate, iar familiile care au primit ajutor au fost alese în urma audiențelor și a selectării cazurilor sociale despre care au aflat, în timp, consilierii locali și președintele PDL Roman, Laurențiu Dan Leoreanu.

„Îi urez multă sănătate domnului primar, care se gândește și la noi, cei care avem pensie de 350 de lei pe lună. Acest pachet a venit ca o ploaie în timp de secetă. Doresc sărbători fericite tuturor”, a spus o femeie, după ce a primit pachetul de la președintele PDL Roman.

pachete pdl 03052„Ca în fiecare an, noi considerăm că așa este creștinește, să asigurăm un sprijin celor cu posibilități mai reduse. Eu chiar mi-am format un obicei ca, înainte de Paști și de Crăciun, să întindem mâna și să-i ajutăm pe cei aflați în nevoi, să ținem aceste posturi în speranța luminii, a păcii și a împăcării cu noi și cu toți cei din jur, a spovezii și a sfintei împărtășanii. Nu cred că trebuie să lipsească din viața nimănui și ne ținem de acest lucru, eu și echipa de la PDL Roman. Încercăm, ca de fiecare dată, în măsura posibilităților, indiferent că e campanie sau că nu e campanie, să fim alături de cei care au mai puțin decât noi”, a afirmat Laurențiu Dan Leoreanu, președintele PDL Roman.

Fiecare din cele 50 de pachete oferite de PDL Roman a conținut un kilogram de făină, un kilogram de zahăr, un kilogram de orez, un litru de ulei, doi litri de vin, doi litri de suc, o pungă cu rahat, un cozonac, un pui și o ciocolată. Produsele au fost cumpărate cu bani din donații ale membrilor de partid.

Comentarii

WORDPRESS: 3
  • Andrei 11 ani ago

    Da da da, sigur s-au dat numai la cei nevoiasi.De asta din sediul PDL ieseau oameni despre care se stie ca au suficienti bani cu cate o sacosa mare in brate…..de saraci ce sunt…

  • florin 11 ani ago

    Iepurasul, ca iepurasul, dar iepuroaica Nutzy pe unde mai imparte ciocolata si pantofi cu tocul „cui” ?

    • Asta te freaca grija? mai bine ti-ai vedea de foamea pe care o faci acum de paste.