HomeSocial

Hoți de capace de canal și de lut, prinși de Poliția Locală

Pe parcursul săptămînii precedente, Poliția Locală a aplicat 11 avertismente verbale, 20 de avertismente scrise și șase amenzi însumînd 1.850 de lei romașcanilor certați cu legea și cu bunul simț.

 

Sancțiunile au fost aplicate în special în cazuri de cerșetorie, parcare pe locuri concesionate altor proprietari de autoturisme, staționare a autoturismelor în locuri nepermise, aruncarea cojilor de semințe și a resturilor de țigări pe domeniul public, circulația căruțelor în zone nepermise, adresarea de injurii și tulburarea liniștii publice. Pe de altă parte, polițiștii locali au identificat atît persoane care încercau să sustragă capace de canal, cît și persoane care săpau în digul de la Siret pentru a sustrage lut.

Diverse persoane încearcă să sustragă capace de canal, dar sînt prinse cu ajutorul camerelor video de supraveghere montate în municipiu. De asemenea, există cazuri în care unii fac găuri în digul de apărare de pe rîul Siret pentru a sustrage lutul utilizat în componența acestui dig. Acele persoane nu se gîndesc că pun în pericol calitatea lucrării și că amenzile pentru astfel de fapte sînt foarte mari, deci, odată prinși și amendați, sancțiunea i-ar costa mai mult decît banii pe care i-ar cheltui dacă ar transporta lutul de la București la Roman„, a precizat primarul Laurențiu Dan Leoreanu.

Comentarii

WORDPRESS: 0