Hoț recidivist, ascuns într-un cauciuc de tractor

Pentru a scăpa de polițiști, un hoț s-a ascuns într-un cauciuc de mari dimensiuni. Hoțul fusese eliberat condiționat cu o zi înainte, după ce executase o pedeapsă de doi ani și șase luni pentru complicitate la tîlhărie și furt.

 

 

Cei doi tineri care au fost prinși de polițiștii din Roman într-un magazin de piese auto sînt cercetați în stare de arest preventiv. În seara de 30 ianuarie, în jurul orei 23.15, Poliția municipiului Roman a fost sesizată, prin 112, despre faptul că, în interiorul unui magazin de piese auto de pe strada Ștefan cel Mare din Roman, vis-a-vis de benzinăria OMV, au pătruns două persoane. La fața locului s-a deplasat o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției municipiului Roman, care i-a depistat, în incinta magazinului de piese auto, pe Ionel A., de 22 ani, din Roman, și pe Constantin S., de 21 ani, din comuna Horia. La vederea polițiștilor, unul dintre hoți s-a ascuns în magazie, iar celălalt s-a ascuns într-un cauciuc de tractor. Cei doi tineri au pătruns în magazin prin forțarea ușii de acces și au sustras din interior un telefon mobil și suma de 1.800 lei.

Instanța a dispus față de cei doi măsura arestării preventive pentru o perioadă de 29 zile, iar tinerii au fost depuși în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț.

Cei doi sînt cunoscuți cu antecedente penale, fiind autorii mai multor fapte de furt. De altfel, Constantin S. a fost eliberat condiționat chiar în dimineața de 30 ianuarie, după ce a executat o pedeapsă de doi ani și șase luni pentru complicitate la tîlhărie și furt. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat gestionarului magazinului.


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!