Prima paginăActualitate

Hoț din Gherăești prins de polițiști

Hoț din Gherăești prins de polițiști

Dimensiune text

 

 

La data de 19 februarie, poliţiştii Secţiei de Poliţie Săbăoani au identificat şi reţinut un bărbat de 36 de ani, din Gherăeşti, sub aspectul comiterii a două infracţiuni de furt din locuinţă. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 90%, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind încarcerat de poliţişti în arestul IPJ Neamț.

În fapt, la data de 18 februarie, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat de 81 de ani, din Gherăeşti, despre faptul că, în perioada 15 ianuarie – 18 februarie, persoane necunoscute i-au sustras dintr-un atelier de tâmplărie mai multe bunuri.

„Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul de 36 de ani ar fi pătruns în atelierul persoanei vătămate, de unde a sustras scule şi unelte pe care, ulterior, le-a vândut unor persoane din Gherăeşti. Poliţiştii au extins cercetările şi au constatat faptul că în perioada 1 – 15 ianuarie, acesta ar fi pătruns în locuinţa unei alte persoane vătămate, din satul Teţcani, de unde ar fi sustras mai multe bunuri şi alimente, creând un prejudiciu de aproximativ 500 de lei. La data de 19 februarie, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în arestul IPJ Neamţ, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunere de arestare preventivă”, informează IPJ Neamț.

 

Foto: IPJ Neamț

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0