Handbalista Ana Maria Iuganu s-a căsătorit

HomeSocial

Handbalista Ana Maria Iuganu s-a căsătorit

 

Romașcana Ana Maria Iuganu, una dintre cele mai cunoscute handbaliste de la CSM Roman, a făcut un pas important și în viața personală, căsătorindu-se cu alesul inimii. Oficierea căsătoriei a avut loc miercuri, 19 aprilie.

„Miercuri, 19 aprilie, viceprimarul municipiului Roman, Roxana Iorga, a oficiat prima cununie civilă în calitatea sa de reprezentant al Primăriei Roman. Cuplul care a spus «Da» la Starea Civilă a fost format din handbalista romaşcană Ana Maria Iuganu şi Gheorghe Popa. Viceprimarul Roxana Iorga le-a urat celor doi tineri să aibă parte de o viaţă lungă şi plină de bucurii împreună”, au anunțat reprezentanții Primăriei Roman.

Ana Maria Iuganu, extremă stânga a clubului CSM Roman, este născută pe 25 februarie 1990, la Roman. A început handbalul la 13 ani, cu antrenoarea Eugenia Tăbuci, la LPS Roman, unde și-a făcut junioratul, fiind apoi selectată la Centrul Național Olimpic de Excelență Râmnicu Vâlcea. Palmaresul ei cuprinde o participare la Campionatul European din Ungaria, în 2009, la tineret, dar și selecții la lotul național de senioare, alături de care a jucat la Campionatul European de Handbal din 2016 din Suedia. Cu echipa de handbal din Roman are trei participări consecutive în cupele europene, între 2014 și 2016, două finale ale Cupei României și două Supercupe disputate.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0