Prima paginăSocial

Hala Centrală are nevoie de lucrări de reabilitare la acoperiș

Hala Centrală are nevoie de lucrări de reabilitare la acoperiș

Dimensiune text

 

Clădirea care adăpostește Hala Centrală din Piața Mare a Romanului are nevoie urgentă de lucrări de reabilitare a acoperișului, problema aflându-se în atenția autorităților locale. Clădirea Halei Centrale se află pe lista monumentelor de istorice ale județului, cu codul NT-II-m-B-10677, datată 1929.

„La Direcția Administrare Piețe am avut câteva probleme urgente, sunt probleme la acoperișul Halei Centrale, unde avem infiltrații la cele patru luminatoare și trebuie intervenit de urgență. Va fi contactat un expert în acest sens, pentru a putea face în condiții legale intervenția, deoarece acest obiectiv este unul protejat, este monument de arhitectură și nu putem interveni în condiții chiar normale de lucru”, a afirmat primarul Leonard Achiriloaei în conferința de presă de vineri, 13 noiembrie.

Acesta a mai precizat că, tot în zona pieței, a fost nevoie de lucrări și la parcarea supraetajată. „Tot la piață este o problemă care este în curs de rezolvare – cred că în această zi se va finaliza – privind aplicarea unui strat de protecție pe tabla din parcarea supraetajată. Aceasta s-a degradat și are zone de rugină, care generează infiltrații, iar acei picuri de apă cu rugină afectează mașinile parcate la parter și s-a hotărât intervenția de urgență în acest sens”, a mai afirmat primarul Leonard Achiriloaei.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0