GRITTY NATURE – noua colecție a brandului Sense

HomeAdvertorial

GRITTY NATURE – noua colecție a brandului Sense

 

Sense te-a obișnuit în fiecare sezon cu o colecție impresionantă de modele, structurată în mai multe capsule. Create de designerul Andrea Tincu, aceste colecții-capsulă au diverse surse de inspirație, astfel încât să poți găsi ceea ce îți dorești, atât în magazinul online al mărcii (www.fashionsense.ro), cât și în rețeaua proprie de magazine.

 

Gritty Nature este o colecție în care culorile sunt naturale, nuanțele de bază fiind ivoriu, blue Island Paradise, bej și negru. Jocul suprafețelor uni cu liniile și punctele grafice completează perfect formele lejere, create pentru confortul și eleganța ta. Andreea Tincu a gândit o colecție pe care să o porți cu drag la serviciu, dar și în timpul tău liber, când poate îți dorești o simplă plimbare în parc. Moda ultimilor ani se bazează foarte mult pe acest concept: rigurozitatea ținutelor office a dispărut, fiind preferate ținutele lejere.

 

Fiind primăvară, ai nevoie de piese vestimentare care să te protejeze de vremea capricioasă și să îți ofere un confort termic optim. Propunerile Sense sunt trench-ul Cily, în stilul clasic englezesc, jacheta din piele eco Teller sau geaca puffy Simply. Oricare dintre acele modele sunt disponibile în mai multe nuanțe. Le poți purta atât la fuste cât și la pantaloni.

 

Poate ești genul care preferă sacoul și atunci poți alege modelul Juliette, cu plii și formă excelent cambrată sau jacheta Carpi, în dungi subțiri. La aceasta din urmă, vei aprecia croiul cu mânecă bell, o tendință importantă în noul sezon.

 

Andreea Tincu a desenat și o jachetă cu o formă special gândită pentru rochii, tipul de bolero pe care îl poți purta la rochiile fără mâneci. Modelul Caroline poate fi purtat la trei rochii din grupă: Camy, Just Stripes și Carole, din brocart în tonalități patinate, de crem și albastru.

 

Dungile sunt elemente grafice pe care nu poți să le ocolești în sezonul nou. Rochia Delicate like you este un mix creativ, dintre dungi și print floral, un patchwork pe care designerul ți-l recomandă cu încredere. Poți purta dungi cu flori, așa cum vezi în modelul Carole.

 

Pe lângă dungi, în colecția Gritty Nature vei găsi buline. Cu dimensiuni dintre cele mai diverse, bulinele sunt irezistibile. Dacă nu crezi în dragoste la prima vedere, bluza Britney îți va demonstra contrariul. Este un model ingenios și chic, în stilul vacanțelor pe riviera franceză. Modelul Kim poate fi purtat și cu umerii goi, în timp ce rochia Vivianne îți propune o combinație de buline cu voal uni, într-un model lejer și feminin.

 

Albastrul este prezent în colecție cu nuanțe dintre cele mai variate, din gama Island Paradise, nuanța declarată de Pantone în Top 10 culori din această vară. Dacă îți plac tricotajele subțiri, bluza Marion poate fi a ta, cu un nod interesant din croi. Tricotajele Sense sunt realizate în fabrica Smirodava, o marcă românească de top, producător important de knitwear atât pe plan național, cât și internațional.

 

 

Anul acesta, se împlinesc 40 de ani de activitate neîntreruptă pentru Smirodava, în timp ce Sense aniversează 10 ani de modă în România. Descoperă surprizele anului în colecțiile Sense, participă la concursurile aniversare și bucură-te de ofertele fiecărei luni.

Mai mult, dacă iubești arta, trebuie să știi că Sense este și sponsorul turneului Pianul Călător, promovarea și sprijinirea culturii reprezentând un principiu important în filosofia brandului.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0