Gratuitate pentru copii la bazinul de înot

Home

Gratuitate pentru copii la bazinul de înot

 

 

Reprezentanții municipalității au anunțat că, săptămâna viitoare, între 4 și 8 februarie, în perioada vacanței intersemestriale a elevilor, accesul copiilor la Bazinul de înot va fi gratuit, de luni până vineri, între orele 10 – 15, pe baza programărilor prealabile și însoțiți.

„Cunoașteți faptul că sunt un iubitor al sportului, dar mai ales că îmi doresc să educăm și tânăra generație în spiritul de a se dezvolta cât mai sănătos, cât mai armonios. Astfel, pentru săptămâna de vacanță ce urmează, îi invit pe directorii unităților de învățământ din oraș să se implice și să-i îndemne pe elevi să se bucure de accesul gratuit la Bazinul de Înot. De luni până vineri, între orele 10.00 și 15.00, pe baza programărilor prealabile și însoțiți de un reprezentant, copiii pot face mișcare în bazinul de înot fără niciun cost din partea părinților. Cu toții trebuie să ne implicăm și să identificăm cât mai multe oportunități pentru a ajuta ca tânăra generație să evolueze și să crească printr-o educație de viață cât mai sănătoasă”, a transmis primarul Lucian Micu.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • Diana 3 ani ago

    Care este cea mai mica varsta la copil care este permisa??baiatu meu are 1 an si 6 luni si as vrea sa il aduc la unit.. ..