Prima paginăActualitate

Gospodărie în flăcări în comuna Ion Creangă

Gospodărie în flăcări în comuna Ion Creangă

Dimensiune text

Pompierii au fost înștiințați duminică, 2 mai, în jurul orei 18:33, prin apel la 112, despre producerea unui incendiu la o casă din localitatea Stejaru, comuna Ion Creangă, informează ISU Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri, cu trei autospeciale de stingere, de la Detașamentul de Pompieri Roman, și voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Ion Creangă. Incendiul se manifesta la acoperișul unei terase de vară, la o unei magazie și o anexă gospodărească și, parțial, la acoperișul locuinței, cu posibilitatea propagării la întreaga locuință.

„Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiu în limitele găsite. Au ars acoperișul casei (construit din lemn și învelitoare din tablă) pe o suprafață de 35 de metri pătrați, acoperișul terasei (construit din lemn și învelitoare din tablă) pe o suprafață de aproximativ de 20 de metri pătrați și bunuri materiale aflate în interiorul terasei, acoperișul magaziei (construit din lemn și învelitoare din tablă) pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați, acoperișul (construit din lemn și învelitoare din tablă) unei anexe de 40 de metri pătrați și bunuri materiale aflate în anexa gospodărească. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit electric – conductor electric defect”, a precizat sublocotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0