Ghiozdane cu rechizite pentru elevii fără posibilități

HomeSocial

Ghiozdane cu rechizite pentru elevii fără posibilități

 

Și în acest an, administrația publică locală va oferi un sprijin elevilor buni la învățătură, dar care provin din familii fără posibilități de a le asigura tot ceea ce este necesar pentru începerea anului școlar. Derulată sub îndemnul „Te ajut să înveți”, campania a ajuns la cea de-a IV-a ediție.

„Primăria municipiului Roman a inițiat și organizat la început de an școlar Campania «Te ajut să înveți» pentru elevii buni la învățătură care au o situație financiară precară, anul acesta aflându-se la a patra ediție. Începutul de an școlar reprezintă un moment dificil pentru familiile acestor elevi, fiind nevoite să suporte cheltuieli însemnate pentru pregătirea copiilor pentru noul an de învățământ. În vederea prevenirii abandonului școlar și ținând cont de solicitările înaintate de unitățile de învățământ romașcane, administrația publică locală sprijină elevii buni la învățătură aflați în dificultate și consideră oportună achiziționarea de ghiozdane/genți echipate cu rechizite școlare pentru acești elevi, conform propunerilor instituțiilor de învățământ romașcane”, au spus reprezentanții Primăriei municipiului Roman.

Cu aprobarea consilierilor locali, din bugetul local se va aloca suma de 27.200 lei pentru achiziționarea unui număr de aproximativ 240 de ghiozdane/genți școlare echipate cu rechizite.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0