HomeEducatie

Generalul Stan, față în față cu ministrul Educației

Problemele organizatorice ale începutului de an școlar au fost discutate, timp de două zile, de inspectorul școlar general Viorel Stan, cu ministrul Educației Ecaterina Andronescu.

 

 

Acesta a participat la întîlnirea tuturor inspectorilor școlari generali din România, întîlnire organizată de Ministerul Educației, Microsoft România și Fundația EOS România.
„Întîlnirea are ca obiectiv analiza începutului de an școlar, principalele discuții fiind concentrate pe organizarea clasei pregătitoare, a necesarului de investiții în infrastructura învățămîntului preuniversitar și pe centralizarea propunerilor de modificare a Legii Educației Naționale. De asemenea, sînt vizate și alte aspecte de actualitate, precum organizarea logistică a evaluărilor naționale și strategiile manageriale ale inspectoratelor școlare pentru anul școlar în curs„, a spus inspectorul școlar general Viorel Stan.

Comentarii

WORDPRESS: 2
  • A comunicat oare doamnei ministru cum a facut numirile de directori in scoli? sa-i comunice ca a ascultat de ce spun primarii care sunt alesi si habar nu au ce este un examen, halal invatamant!

  • cetatean 10 ani ago

    Poate a avut si el obligatii