[VIDEO] Gala Excelenței Romașcane 2019 – premiu de excelență pentru antreprenorul Ovidiu Teofănescu

[VIDEO] Gala Excelenței Romașcane 2019 – premiu de excelență pentru antreprenorul Ovidiu Teofănescu

Dimensiune text

 

 

Cu prilejul Zilelor Municipiului Roman, în cadrul Galei Excelenței Romașcane desfășurate luni, 20 mai, una dintre distincțiile de excelență a fost acordată tânărului antreprenor Ovidiu Teofănescu.

 

Ovidiu Teofănescu s-a născut la Roman, pe 5 iunie 1984. Este absolvent al Liceului Roman-Voda si al Universitatii Romano-Americane din Bucuresti.

In 2010 a revenit in Roman pentru a pune bazele propriei sale afaceri de productie. Patru ani mai tarziu, a fost premiat cu medalia de aur si felicitarile juriului la Salonul de Inventii de la Geneva, pentru cea mai inovativa solutie publicitara, premiul fiind succedat de un Premiu special oferit de Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci si de un Premiu al Ministerului Educatiei.

Fondata in anul 2010, firma BizzOnWheels este o companie ce dezvolta si produce local o gama diversa de remorci utilitare de bicicleta si biciclete electrice ce sunt exportate in peste 60 de tari.

„Oferim solutii mobile de business pe bicicleta pentru companii si antreprenori din intreaga lume prin intermediul internetului. Misiunea BizzOnWheels este de a ajuta companiile sa se dezvolte si sa fie prezente acolo unde clientii lor au nevoie de ele, intr-un mod responsabil fata de mediu, cu ajutorul unor mijloace de transport ecologice, eficiente si independente energetic”.

Activitatea companiei este realizata cu ajutorul unei echipe de 12 membri si se desfasoara in atelierele de productie din localitatea Trifesti, iar biroul de vanzari si marketing se afla la Piatra Neamt.

Cu o crestere de 30% pe an a cifrei de afaceri, BizzOnWheels intentioneaza pe viitor sa dezvolte la Roman o linie de productie biciclete electrice. „Viitorul transportului urban este electric si se va desfasura in mare parte pe două roti, atât cu vehicule personale, cat si cu vehicule inchiriate in sistem de ride sharing”. În afară de biciclete, în timpul liber e pasionat de motociclism enduro.

 

 

Intervenția lui Ovidiu Teofănescu în cadrul Galei poate fi urmărită după minutul 02:02:00:

 

 

Video: MV Production și Primăria Municipiului Roman

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0