Prima paginăActualitate

Fundaţia „Anton Durcovici” îşi sărbătorește hramul

Dimensiune text

Fundaţia „Anton Durcovici” din Roman va sărbători marţi, 10 decembrie 2019, împlinirea a doi ani de la deschiderea oficială. Aniversarea va avea loc în biserica „Sfânta Tereza”, programul urmând să debuteze cu un moment artistic susţinut de copiii Grădiniţei „Anton Durcovici”, la ora 16.00. Conferinţa „Fericitul Anton Durcovici şi familia ca izvor de sfinţenie”, un concert de colinde, un raport de activitate, dar şi un vernisaj de pictură, au stârnit deja interesul publicului.

”Invitat pentru a celebra sfânta Liturghie, parte din program, alături de preotul paroh Pavel Chelaru va fi preotul Felician Tiba, responsabil cu pastoraţia familiei în Dieceza de Iaşi. De asemenea, conferinţa va fi susţinută de acelaşi invitat, aceasta făcând parte dintr-un şir tematic de conferinţe, cuprinse într-un proiect al fundaţiei început în toamna acestui an. Raportul de activitate va fi prezentat printr-un film care va cuprinde toate evenimentele principale desfăşurate de fundaţie, între 10 decembrie 2018 şi 10 decembrie 2019”, a declarat, pentru ercis.ro, Dragoș Toma, coordonatorul Fundației.

Programul se va încheia cu vernisarea expoziţiei de tablouri ce aparţin pictorului romaşcan Corneliu Varniote şi cu un moment de socializare, participanţii fiind invitaţi la un pahar de vin fiert.COMENTARII

WORDPRESS: 0