Prima paginăSocialEducatie

Frumoşi, isteți şi buni la sport

Dimensiune text

Miss şi Mister Boboc de la Liceul cu Program Sportiv au fost desemnaţi Denisa Cimpoeşu şi Eduard Amariei.

Denisa Cimpoeşu

Denisa Cimpoeşu

Balul bobocilor de la Liceul cu Program Sportiv, desfăşurat vineri, 28 noiembrie, la Clubul Euphoria, a încheiat seria petrecerilor dedicate bobocilor romaşcani în această toamnă. Șase boboace şi şase boboci au intrat în concurs vineri seara, în întrecerea talentului, isteţimii şi a frumuseţii. La final, după câteva ore de spectacol, au fost decernate titlurile: Miss şi Mister Boboc LPS 2014 au fost încoronaţi Denisa Cimpoeşu şi Eduard Amariei. Izabela Coşa a fost desemnată Miss Dance, Elena Pătrăuceanu a primit titlul de Miss Eleganţă, Diana Onişoru a obţinut titlul de Miss Popularitate, Georgiana Croitoru a fost cea mai creativă dintre boboace, iar Laura Tarcan a primit titlul de Miss Sensibilitate. Cătălin Ciobanu a fost încoronat cu titlul Mister Dance, George Moldovanu a fost Mister Eleganţă, Silviu Farcaş a atras simpatia publicului şi a primit titlul de Mister Popularitate, Alexandru Breabăn a fost Mister Creativitate şi Andrei Grăjdeanu a primit titlul de Mister Sensibilitate.

Titlurile le-au fost decernate după ce au trecut prin probe devenite clasice pentru concursurile bobocilor: prezentare, dans, cultură generală, proba de costume – care, având în vedere specificul liceului, a fost o ţinută sportivă -, proba talentelor şi, cea mai aşteptată, proba ţinutelor elegante. Între probe, pe scenă au urcat câţiva dintre cei mai talentaţi elevi ai Liceului cu Program Sportiv, care au demonstrat că sportul poate face casă bună cu teatrul şi muzica.

Premiile au fost acordate cu sprijinul sponsorilor: Maria Zalatu, reprezentant Mei Tan, firma Oz Er Golden, Tonus Gym, Salon Helen, Prystil, Syrene, Agfa Millenium, Avon, Copy Center, cărora li s-a adăugat şi conducerea şcolii.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Anonima semnata 7 ani

    Da’ nenea baiatu unde-i?
    Numai vedetele apare la zear?