Prima paginăSocial

[FOTO] A început evenimentul Live & Crunchy cu Andra, organizat de Carrefour

Dimensiune text

Vineri, 10 mai, turneul Live & Crunchy cu Andra, organizat de Carrefour, a ajuns la Roman, când, de la orele 18.00, s-a dat și startul manifestărilor. Romașcanii s-au strâns deja în parcarea de la Roman Value Centre, iar Ziarul de Roman îi ține la curent pe cei care nu au reușit încă să ajungă la eveniment cu toate detaliile, suportul foto de la fața locului fiind asigurate de MV Production.

”Muzica şi mâncarea aduc oamenii împreună, ambele reprezintă un limbaj universal, indiferent de target sau alte componente sociale”, spun organizatorii, care, prin  Live & Crunchy vor să le ofere clienţilor experienţe variate muzică bună, mâncare bună, experienţe interactive, o zonă de gaming şi relaxare, oferte comerciale, totul în parcarea hypermarketului.

Pe lângă concertul oferit de Andra și Pepe, cei care sunt prezenți la eveniment pot urmări și demonstraţii live de cooking cu Ciprian Ogarca. Conform organizatorilor, în zona cu mâncare, 85% din ingredientele folosite în prepararea produselor sunt din umbrela AFF (ingredientele, nu neapărat produsul final; cu alte cuvinte se pun produse bio în hamburger, dar pentru că se adaugă şi sos hamburgerului, produsul final nu mai este AFF).

Zona cu produsele de mâncare va fi disponibilă până duminică seară.

Foto: MV Production

Pepe urcă pe scena din parcarea Carrefour

Chiar dacă plouă, atmosfera este una de distracție

COMENTARII

WORDPRESS: 0