Florin Piersic revine la Roman

Actorii Teatrului Municipal Roman anunță publicul iubitor de teatru că luni, 18 februarie, ora 18.00, vor susține, în sala mică a Casei de Cultură din Roman, tripticul Cehov: „Ursul”, „Cerere în căsătorie” și „Despre efectul dăunător al tutunului”.

 

 

Spectacolul în trei acte va avea o durată de o oră și treizeci de minute și este pregătit de regizorul Radu Vatavu, cel care a reactivat Teatrul Municipal Roman și a format o nouă trupă de actori amatori. La premiera spectacolului, romașcanii vor avea ocazia să cunoască actorii care activează în trupa de teatru amatori a Teatrului Municipal Roman, ce funcționează pe lângă Casa de Cultură Roman. Intrarea la spectacol este liberă.
Acest nou spectacol va fi jucat succesiv cu cel pe care unii dintre romașcani îl cunosc – „Doctor fără voie”, de Molière, pentru a oferi romașcanilor o seară de teatru la fiecare sfârșit de săptămână.

Îndrăgitul actor Florin Piersic (foto) va reveni pe scena Casei de Cultură din Roman la finalul lunii martie. După spectacolul „Străini în noapte”, Florin Piersic va interpreta un recital de excepție, într-un „one man show”.


COMENTARII

WORDPRESS: 0