Florin de la Roman a ajuns la Măruță

HomeSocial

Florin de la Roman a ajuns la Măruță

 

florin romanUn bărbat din Roman, ce vinde diferite produse în trenuri, a ajuns să-și spună povestea la emisiunea La Măruță, de la ProTV, în ediția de luni seară.

Zece copii a avut mama lui, iar Florin a fost cel mai mic. La trei săptămâni după ce l-a născut, l-a abandonat la orfelinat. “Erau două cămine pentru copii în Roman. Unul la IRTA și unul la Zahăr, iar pe mine m-a lăsat la Zahăr (n.r – Școala Specială). Am stat acolo ceva vreme, dar pentru că mâncam bătaie de la cei mai mari am plecat”, a povestit Florin.

A dormit prin gară, până când, într-o zi, la 11 ani, a fugit de la Roman, iar cei de la CFR Suceava “l-au adoptat”. I-au dat de mâncare și i-au permis, atunci când a crescut, să vândă tot felul de produse – cafea, băuturi nealcoolice, ziare – în trenurile din Moldova. Bărbatul și-ar dori acum să-și găsească un loc de muncă, iar prima opțiune este aceea de a munci ca om de serviciu la o firmă. Din ceea ce a reușit să facă prin muncă, Florin și-a ajutat mama în ultima perioadă, cumpărându-i medicamente.

Mama, care locuiește acum la Suceava, și fiul, acum la 35 de ani, s-au întâlnit la emisiune, pentru a-și spune fiecare motivele pentru care destinele lor s-au separat.

Mai multe detalii găsiți aici – http://lamaruta.protv.ro/video/abandonat-de-mama-crescut-de-ceferisti.html

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0