Prima paginăActualitateRoman

Florile plantate pe acoperiş au pus în pericol blocul

Dimensiune text

Locatari ai blocurilor ANL au deteriorat terasele din dorinţa de a planta flori ori a se distra la un grătar. Vecinii de la ultimul etaj au avut de suferit.

Acoperişurile celor două blocuri ANL de pe strada Ștefan cel Mare vor intra în reparaţii în acest an, pentru ca romaşcanii care locuiesc la etajele superioare să nu mai aibă neplăceri din cauza infiltraţiilor. Directorul societăţii Municipal Locato Serv vrea ca la cele două acoperişuri tip terasă să fie realizat un sistem cu şarpante, pentru ca apa să se scurgă pe lângă bloc şi să nu mai ajungă în apartamentele oamenilor. „Vrem să rezolvăm această problemă neapărat. Și sperăm ca locatarii să înţeleagă şi să nu mai facă ce au făcut vara trecută. La un moment dat, nouă ni s-a cerut ajutorul pentru reparaţii la unul dintre aceste acoperişuri. Am regretat că nu am chemat presa, să arătăm ce era acolo: grătare, ţevi prinse în acoperiş, flori plantate. Terasa aceea nu a fost gândită pentru aşa ceva, izolaţia se deteriorează dacă acolo se desfăşurau mereu activităţi din cele mai diverse”, a afirmat Constantin Damaschin, directorul Municipal Locato Serv SA, societate a Consiliului Local Roman.

Acestea nu sunt singurele acoperişuri care au trebuit reparate. La blocurile ANL din strada Vasile Lupu au fost executate lucrări de îmbunătăţire a structurii acoperişurilor, după ce proiectul iniţial s-a dovedit a fi o soluţie nepotrivită în timpul sezonului rece.

Societatea Municipal Locato are în administrare 308 apartamente în blocurile ANL.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
 • AFIRMATII MINCINOASE 6 ani

  – AFIRMATIILE FACUTE DE DOMNUL CONSTANTIN DAMASCHIN DE LA „LOCATO SERV”, SUNT MINCINOASE SI NEADEVARATE.
  – DOMNULE DAMASCHIN, TREBUIA SA CHEMATI PRESA PENTRU CA NOI TREBUIA SA CHEMAM INCA DE ACUM 5 ANI TELEVIZIUNILE LOCALE SI PROTV CA SA VADA TOATA TARA SI TOT ORASUL CUM SUNT ADMINISTRATE ACESTE ANL-uri, CA DE 5 ANI, NOI LOCATARII BLOCULUI, NE RUGAM DE PRIMARIE SI DE „LOCATO SERV” SA NE REPARE TERASA BLOCULUI, CA AVEM NENUMARATE AUDIENTE LA PRIMAR SI LA LOCATO, DAR NIMENI NU NE-A BAGAT IN SEAMA VREME DE 5 ANI, MEREU NE-ATI SPUS CA NU AVETI FONDURI SI NICI MUNCITORI DISPONIBILI, IAR ACUM, DUPA CE NE-ATI REPARAT TERASA IN NOIEMBRIE 2014, DUPA ANI DE CHINURI SI SUFERINTA, IMPROSCATI CU NOROI IN LOCATARII BLOCULUI?
  – SA VA FIE RUSINE !!!

  – TREBUIE SA VA CERETI SCUZE PUBLIC, LA REDACTIA ACESTUI ZIAR SI SA SPUNETI ADEVARUL ROMASCANILOR !

  – Ca locatari ai blocului de peste 5 ani, noi si vecinii de la etajele superioare, declaram pe propria raspundere ca nu au fost facute gratare niciodata pe terasa blocului = MINCIUNI, nu a fost infipta nici o teava = MINCIUNI (cineva trebuie sa fie idiot ca sa isi faca gaura in propriul tavan ca sa-i intre apa de la ploi in casa), cateva plantute erau intr-adevar, dar sunt mici si in ghiveci cu tavita pt apa si nu ar fi incurcat cu absolut nimic terasa si nici nu este interzis, doar pe domnul DAMASCHIN l-a deranjat care, ca sa fie bine vazut in ochii Romascanilor si a Primarului, se grabeste sa arunce zvonuri care au ajuns la urechile dansului de codosii blocului (noi stim care), iar informatiile relatate de dumnealui sunt total neverificate, sunt absolut sigur niste zvonuri rautacioase, inventate de locatarii codosi care nu au vrut sa puna bani pentru repararea terasei blocului din banii locatarilor. DE CE?

  De ce nu decalara domnul DAMASCHIN ca, contractul de inchiriere ANL a fost modificat din 2010 in scopul, ca LOCATO SERV, sa se exonereze de toate reparatiile la bloc si sa le faca locatarii din propriile buzunare, ca ne crede prosti ca stam la mila dansului (nu cum este absolut normal si scris in contractele mai vechi de 2010 si in legislatia ANL, ca administratorul ANL se obliga sa faca toate reparatiile necesare la ANL, pentru ca de asta ne-au marit chiria lunara. Ca sa nu mai zicem si de locuintele ANL, care sunt inchiriate si total nelocuite de peste 5 ani iar cei care ar trebui sa locuiasca acolo, de fapt, locuiesc bine-mersi de ani buni in Italia si vin doar in vacanta la locuinta ANL, 2 saptamani in fiecare vara (stiti dvs despre cine-i vorba).

  – Sunt multi tineri care au dreptul la o locuinta ANL dar nu au acces din cauza ca LOCATO SERV nu le administreaza bine si le tine ocupate pentru altii care cel mai probabil dau spaga, LOCATO stie de ANL-urile nelocuite.

  Domnule reporter TEO RUSU, inca nu v-ati sesizat?